De toekomst is aan soepele organisaties

Stel, u wilt uw organisatie duurzaam ontwikkelen. Wat is dan de beste zet? Onze visie: flexibel worden. Immers uw omgeving wordt gekenmerkt door steeds snellere veranderingen. Souplesse is dé manier om te overleven, om processen te versnellen en de organisatie te versterken.

ProjectsOne is expert in souplesse. Met Lean- en Six Sigma-trainingen én organisatieadvies bieden we uitgebalanceerde ondersteuning om uw organisatie naar een hoger plan te tillen. Dat doen we met een team van enthousiaste professionals, die – zonder uitzonderingen – hoogwaardige kennis en ervaring hebben opgedaan. Ieder gepokt en gemazeld met een schat aan inzichten uit theorie en praktijk van uiteenlopende organisaties.

Onze stijl is open en flexibel. In goede wisselwerking met onze klanten komen we uit op solide maatwerkoplossingen. Ze zijn gericht op een meetbare verbetering van bedrijfsresultaat, klanttevredenheid en motivatie van personeel. We doen waar we voor staan: – complexe veranderingen implementeren we samen in één keer goed   –

ProjectsOne is een CRKBO en Cedeo  erkende organisatie.

Ilse Amelink

Ilse Amelink

ilse.amelink@projectsone.nl

Het bewerkstelligen van een verandering is een uitdaging, waarbij ik je graag wil helpen​​. Door te luisteren, te analyseren en de juiste samenwerking kan ieder proces succesvol worden verbeterd.

Anneloes Eversdijk-de Koning

Anneloes Eversdijk-de Koning

anneloes.eversdijk@projectsone.nl

Ik krijg energie van tevreden klanten en signaleer graag nieuwe uitdagingen en kansen. Kostbaar is de wijsheid die door ervaring wordt verkregen.

Nadine Kasbergen

Nadine Kasbergen

Nadine.Kasbergen@projectsone.nl

‘If you always do what you always did, you will always get what you always got’ Albert Einstein Met de toepassing van Lean/Six sigma in de organisatie kan dit worden doorbroken. Graag neem ik de organisatie mee in de kracht van het continue verbeteren en het inzicht krijgen in haar eigen prestaties.

Debbie Coenraats

Debbie Coenraats

debbie.coenraats@projectsone.nl

Alleen dat doen wat van waarde is voor jezelf, de klant en de organisatie. Dankbaar om een bijdrage te leveren in het aanleren van duurzame competenties, de klantfocus vorm en inhoud te geven. Een inspiratiebron te mogen zijn, open te reflecteren op geleerde lessen uit het verleden om de volgende stap te zetten.  

Frank van der Meulen

Frank van der Meulen

frank.vandermeulen@projectsone.nl

ProjectsOne biedt mij de prachtige mogelijkheid om moderne, soms zeer geavanceerde technieken binnen handbereik te brengen van de gebruiker. Frank van der Meulen is universitair hoofddocent aan de TU Delft en bewaakt o.a. de kwaliteit van onze opleidingen.

Edwin Kedde

Edwin Kedde

Edwin.Kedde@projectsone.nl

Lean en Six Sigma zijn twee fantastische gereedschapskisten boordevol met krachtige tools! Het geeft mij energie om ook anderen kennis te laten nemen van deze tools. Ik help je graag met het inzetten van de juiste tools voor de verandering die je voor ogen hebt.

Berna den Boer

Berna den Boer


berna.denboer@projectsone.nl

Ik bewonder de gedrevenheid en motivatie van mijn collega’s. Ze motiveren mij om elke dag ook mijn eigen grenzen te verleggen. Ook al is het achter de schermen.

Jeroen Brouwer

Jeroen Brouwer

Jeroen.Brouwer@projectsone.nl

Ongemerkt kan krachtige wiskunde het leven op vele manieren makkelijker maken.

Marcel Suszka

Marcel Suszka

Marcel.Suszka@projectsone.nl

Samen aan de slag met verbeteren van processen levert mooie resultaten en blije mensen op.

Martin Goedhart

Martin Goedhart

martin.goedhart@projectsone.nl

Effect is Kwaliteit x Acceptatie! Dus naast het onderzoek is samenwerking het allerbelangrijkst.

Melvin Harteveld

Melvin Harteveld

melvin.harteveld@projectsone.nl

Ik geloof in direct, tastbaar resultaat dus leer ik zoveel mogelijk mensen om beslissingen te nemen op basis van feiten en analyses.

Sven den Boer

Sven den Boer

sven.denboer@projectsone.nl

Mensen vinden het prima om te veranderen, maar niet om veranderd te worden. Ik help hen graag om die omslag zelf te maken.

Tim de Werdt

Tim de Werdt


tim.dewerdt@projectsone.nl

Ik ga pas naar huis als ik merk dat mensen echt enthousiast zijn over de kracht van de Lean Six Sigma tools in hun eigen omgeving. Dan wordt het project een succes.