Skip to content

Certificering

Bij een voltooide opleiding hoort een certificaat

DE KROON OP JOUW OPLEIDING

ProjectsOne verzorgt verschillende certificeringsprogramma’s. Zo’n certificaat is de kroon op jouw opleiding. Ook is het een schriftelijk bewijs dat je verbeterprojecten succesvol – en met gebruik van de juiste methoden – hebt weten af te ronden. Daarnaast bewijst het dat je over de juiste coachingsvaardigheden beschikt.

Bekijk hier onze certificeringsprogramma’s (PDF):
Six Sigma Green Belt certificering
Six Sigma Black Belt certificering
Lean Green Belt certificering
Lean Black Belt certificering

ProjectsOne is al geruime tijd hét toonaangevende trainings- en adviesbureau op het gebied van procesverbetering. De ProjectsOne certificering staat als uitstekend bekend, door het niveau van de opleidingen en examens en de gedegen beoordeling van de projecten.

Daarnaast is ProjectsOne een CEDEO geaccrediteerde opleider. Tijdens het CEDEO-Klanttevredenheidsonderzoek is door CEDEO vastgesteld dat 100% van onze klanten ‘tevreden tot zeer tevreden’ is en dat is wederom hoger dan de vorige onderzoeken. Tevens is ProjectsOne lid van de vakvereniging Lean Six Sigma Nederland en geregistreerd bij CRKBO.

Hiermee is ProjectsOne een door diverse organisaties geaccrediteerde aanbieder van Lean Six Sigma opleidingen. Het behalen van een Lean Six Sigma examen of certificaat via ProjectsOne garandeert u dat de opleidingen voldoen aan de hoogst haalbare wereldwijde normen op het gebied van Lean Six Sigma opleidingen.

Meer weten?

Wilt u deelnemen aan een van onze certificeringsprogramma’s? Neem dan contact op met ProjectsOne. Je bent van harte welkom voor een kosteloos en vrijblijvend oriëntatiegesprek.

Sign Up and Start Learning