locatie:
Bij u op locatie
dagen
0
cursisten
0
waardering cursus:
5/5
Prijs:
€ 899

Wilt u de beste planner voor uw bedrijf worden?

Heeft u het idee dat uw planning niet optimaal is of bent u binnen uw organisatie constant bezig met herplannen en bijsturen?

Want; wat is dat eigenlijk de beste planner of de beste planning?

De “beste planning” kan betekenen; laagste kosten, meeste flexibiliteit, minste leegloop of enig andere voorkeur. In de training wordt u geleerd om deze vraag voor uw specifieke omstandigheden te beantwoorden.

De training richt zich erop om niet alleen de juiste personen of spullen op de juiste plaats en op het juiste moment te krijgen, maar tevens hoe een succesvolle planning te maken waarbij organisaties tijd en geld kunnen besparen.

Dus tijd voor de opleiding SMART PLANNEN!

Inschrijven?
Bekijk de trainingsdata en kies uw gewenste training.  Hier kunt u zich ook meteen inschrijven.

Prijs training
Voor deze training betaalt u totaal € 899,- excl. btw.

Advies nodig?
Nog niet zeker welke cursus het beste aansluit bij uw leerbehoefte? Onze adviseurs helpen u graag verder. Bel voor een kosteloos adviesgesprek 085 – 2012161. U kunt in dit gesprek ook alvast een optie nemen, zodat u verzekerd bent van een plaats in de training van uw voorkeur.

In-house training
Wilt u samen met collega’s een training volgen? Laat ProjectsOne dan de training in-company verzorgen. We ontwerpen graag een programma speciaal op maat voor uw organisatie. Meer weten? Bel 085 – 2012161, of stuur een e-mail naar opleidingen@projectsone.nl voor een adviesgesprek.

Geïnteresseerd? Meld je dan nu aan of download de brochure...

Deze kunt u vinden in de footer aan de onderzijde van onze webpagina of vis de URL www.projectsone.nl/voorwaarden

Download de brochure