locatie:
Projectsone academy Breukelen
dag
0
cursisten
0
waardering cursus:
5/5
Prijs:
€ 549

De module Besturen en verbeteren met key performance indicatoren is één van de 14 modules die onder de Smart Process Management aanpak vallen. Het doel van deze training is enerzijds kennis opdoen van KPI’s om te gebruiken binnen organisaties bij het continue verbeteren van processen. Anderzijds het leren toepassen van KPI’s op het gebied van cascadering, operationalisatie en praktische toepassing binnen processen en procesverbetering.

Deze training duurt circa 8 uur, wat betekent dat u deze training in één dag kunt afronden. Nadat de kennismaking heeft plaatsgevonden en uw verwachtingen zijn uitgesproken wordt het aspect KPI grondig aan u uitgelegd. Hierop volgend worden de KPI’s geoperationaliseerd om vervolgens een toepassing te kunnen maken door middel van een passend spel. Dankzij deze interactieve manier kunt u de opgedane kennis gelijk toepassen in een praktijkcasus. Na een korte pauze volgt er een tweede theoriegedeelte over cascadering van KPI’s. Kortom, u leert op meerdere manieren om op een goede manier met KPI’s om te gaan. Ter afronding wordt er een kort evaluatiemoment ingepland om alle leerpunten op een rijtje te krijgen.

Inschrijven?

Bekijk de trainingsdata in het formulier hieronder en kies de gewenste optie.

Advies nodig?

Nog niet zeker welke cursus het beste aansluit bij jouw leerbehoefte? Onze adviseurs helpen je graag verder. Bel voor een kosteloos adviesgesprek 085-2012161. Je kunt in dit gesprek ook alvast een optie nemen, zodat je verzekerd bent van een plaats in de training van jouw voorkeur.

Incompany training

Wil je samen met collega’s een training volgen? Laat ProjectsOne dan de training in-company verzorgen. We ontwerpen graag een programma speciaal op maat voor uw organisatie. Meer weten? Bel 085-2012161, of stuur een e-mail naar opleidingen@projectsone.nl voor een adviesgesprek.

Geïnteresseerd? Meld je dan nu aan of download de brochure...

Deze kunt u vinden in de footer aan de onderzijde van onze webpagina of vis de URL www.projectsone.nl/voorwaarden

Download de brochure