locatie:
Projectsone academy Breukelen
0
dag
0
cursisten
waardering cursus:
5/5
Prijs:
€ 549

De module Financiële aspecten van verbetering is één van de 12 modules die onder de Smart Process Management aanpak vallen. Het doel van deze training is kort te omschrijven. Veel bedrijven worden financieel aangestuurd. Potentiële verbetertrajecten worden dan ook beoordeeld op hun financiële bijdrage. In deze module leert u hoe je verbeteringen financieel kunt maken.

Deze training duurt circa 8 uur, wat betekent dat u deze training in één dag kunt afronden. De training bestaat uit drie blokken. In het eerste blok wordt ingegaan op de meest gebruikte financiële indicatoren die op bedrijfsniveau worden toegepast en hun onderlinge relaties. In blok twee wordt je geleerd hoe je verbeteringen financieel kan maken. Begrippen als omzetvergroting, klantwaarde, kostenbesparing en kostenvermijding komen hier aan de orde en hun relatie met de financiële bedrijfsindicatoren. Verder wordt je geleerd om een goede business case te maken waarbij ook projectinvesteringen worden meegenomen. In het laatste blok gaan we in op de verschillende kostenallocatie methodieken en hun relatie met enerzijds de geïdentificeerde verbeteringen en anderzijds de financiële bedrijfsindicatoren. In elk blok ga je zelf of in groepjes aan de slag om ,via oefeningen en opdrachten, de materie je eigen te maken. Na afloop wordt natuurlijk getoetst of je leerverwachtingen zijn uitgekomen.

Inschrijven?

Bekijk de trainingsdata in het formulier hieronder en kies de gewenste optie.

Advies nodig?

Nog niet zeker welke cursus het beste aansluit bij jouw leerbehoefte? Onze adviseurs helpen je graag verder. Bel voor een kosteloos adviesgesprek 085-2012161. Je kunt in dit gesprek ook alvast een optie nemen, zodat je verzekerd bent van een plaats in de training van jouw voorkeur.

In-company training

Wil je samen met collega’s een training volgen? Laat ProjectsOne dan de training in-company verzorgen. We ontwerpen graag een programma speciaal op maat voor uw organisatie. Meer weten? Bel 085-2012161, of stuur een e-mail naar info@projectsone.nl voor een adviesgesprek.

Geïnteresseerd? Meld je dan nu aan of download de brochure...

Deze kunt u vinden in de footer aan de onderzijde van onze webpagina of vis de URL www.projectsone.nl/voorwaarden

Download de brochure