locatie:
Projectsone academy Breukelen
Dag
0
cursisten
0
waardering cursus:
5/5
prijs:
€ 549

Agile is het nieuwe Lean?

In steeds meer organisaties is er een discussie om over te gaan van Lean naar Agile. Agile is hot en Lean is not. Agile werkt met een manifest en is daardoor overzichtelijk en goed toe te passen. Als je ervaring hebt met continu verbeteren middels Lean is het een goed idee om “Ägile” te leren praten. In de training Lean to Agile nemen we je mee in de begrippen en mogelijkheden van Agile, maar ook in de beperkingen van deze methodiek en vooral hoe Lean en Agile op een geweldige manier kunnen samenwerken.

Het gaat immers niet om een wedstrijd tussen gereedschapskisten maar om het juiste gereedschap voor het juiste probleem te gebruiken.

Inschrijven?
Bekijk de trainingsdata en kies jouw gewenste training.

Prijs training

Voor deze training betaal je € 549,- excl. btw.

Advies nodig?
Nog niet zeker welke cursus het beste aansluit bij jouw leerbehoefte? Onze adviseurs helpen je graag verder. Bel voor een kosteloos adviesgesprek 085-2012161. Je kunt in dit gesprek ook alvast een optie nemen, zodat je verzekerd bent van een plaats in de training van jouw voorkeur.

Incompany training
Wil je samen met collega’s een training volgen? Laat ProjectsOne dan de training incompany verzorgen. We ontwerpen graag een programma speciaal op maat voor jouw organisatie. Meer weten? Bel 085-2012161, of stuur een e-mail naar info@projectsone.nl voor een adviesgesprek.

Geïnteresseerd? Meld je dan nu aan of download de brochure...

Deze kunt u vinden in de footer aan de onderzijde van onze webpagina of vis de URL www.projectsone.nl/voorwaarden

Download de brochure