locatie:
Projectsone academy Breukelen
dag
0
cursisten
0
waardering cursus:
5/5
Prijs:
€ 769

In deze Master Class Coach op alle niveaus worden de diverse coachingsvormen behandeld, zoals coaching van champions, belts, medewerkers-groepen en Kata coaching.

Ben je toe aan het op verschillende niveaus ondersteunen en reflecteren van belanghebbenden binnen jouw (Continu Verbeter) organisatie? Als professional stuur je een programma aan dat project- en organisatiegrenzen overschrijdt. Dat vraagt om de diverse mensen binnen jouw organisatie te ondersteunen met een scala aan coachingsmethodieken. Want wil je effectief zijn, dan is het managen en coachen van jouw omgeving en van jezelf uiterst belangrijk om veranderingen niet alleen door te kunnen voeren maar ook breed gedragen te krijgen en te houden.

Advies nodig?
Nog niet zeker welke cursus het beste aansluit bij je leerbehoefte? Onze adviseurs helpen je graag verder. Bel voor een kosteloos adviesgesprek 085-2012161. Je kunt in dit gesprek ook alvast een optie nemen, zodat je verzekerd bent van een plaats in de training van je voorkeur.

In-house training
Wil je samen met collega’s een training volgen? Laat ProjectsOne dan de training incompany verzorgen. We ontwerpen graag een programma speciaal op maat voor je organisatie. Meer weten? Bel 085-2012161 of stuur een e-mail naar info@projectsone.nl voor een adviesgesprek.

Geïnteresseerd? Meld je dan nu aan of download de brochure...

Deze kunt u vinden in de footer aan de onderzijde van onze webpagina of vis de URL www.projectsone.nl/voorwaarden

Download de brochure