locatie:
Projectsone academy Breukelen
dag
0
cursisten
0
waardering cursus:
5/5
Prijs:
€ 769

Design of Experiments. Aandacht voor Experimental Designs, Full factorial, fractional, RSM en Taguchi.

Als u op zoek bent naar een optimum buiten de gebaande paden, moet u experimenteren. U weet inmiddels welke variabelen de kwaliteit van het product of de prestatie van het proces beïnvloeden, maar u weet nog niet welke combinatie van instellingen het beste resultaat levert. U kunt natuurlijk alle mogelijke combinaties van instellingen van alle variabelen proberen. Succes gegarandeerd! Maar hoe gaat u om met heel veel factoren of heel veel mogelijke instellingen per factor? Het aantal uit te voeren experimenten wordt veel te groot. Kosten zijn te hoog en het duurt veel te lang. Design of Experiments biedt de oplossing voor dit probleem.

Advies nodig?
Nog niet zeker welke cursus het beste aansluit bij je leerbehoefte? Onze adviseurs helpen je graag verder. Bel voor een kosteloos adviesgesprek 085-2012161. Je kunt in dit gesprek ook alvast een optie nemen, zodat je verzekerd bent van een plaats in de training van uw voorkeur.

In-house training
Wil je samen met collega’s een training volgen? Laat ProjectsOne dan de training in-company verzorgen. We ontwerpen graag een programma speciaal op maat voor je organisatie. Meer weten? Bel 085-2012161 of stuur een e-mail naar info@projectsone.nl voor een adviesgesprek.

Geïnteresseerd? Meld je dan nu aan of download de brochure...

Deze kunt u vinden in de footer aan de onderzijde van onze webpagina of vis de URL www.projectsone.nl/voorwaarden