locatie:
Projectsone academy Breukelen
dag
0
cursisten
0
waardering cursus:
5/5
Prijs:
€ 769

Tijdens deze Master Class wordt er aandacht gegeven aan het opzetten van een programma, leiding geven aan een programma, multi-project management, benefit tracking etc.

Heb je binnen jouw organisatie inmiddels aangetoond dat Continu Verbeteren werkt? Ben je toe aan de volgende stap naar een Continu Verbeter organisatie?  Als programmamanager stuur je een programma aan dat project- en organisatiegrenzen overschrijdt. Dat vraagt om inzicht in de belangen van verschillende stakeholders en vereist bovenal persoonlijk leiderschap. Want wil je effectief zijn, dan is jouw uitdaging een visie te ontwikkelen die breed gedragen wordt.

Advies nodig?
Nog niet zeker welke cursus het beste aansluit bij je leerbehoefte? Onze adviseurs helpen je graag verder. Bel voor een kosteloos adviesgesprek 085–2012161. Je kunt in dit gesprek ook alvast een optie nemen, zodat je verzekerd bent van een plaats in de training van je voorkeur.

In-house training
Wil je samen met collega’s een training volgen? Laat ProjectsOne dan de training in-company verzorgen. We ontwerpen graag een programma speciaal op maat voor je organisatie. Meer weten? Bel 085- 2012161, of stuur een e-mail naar info@projectsone.nl voor een adviesgesprek.

Geïnteresseerd? Meld je dan nu aan of download de brochure...

Deze kunt u vinden in de footer aan de onderzijde van onze webpagina of vis de URL www.projectsone.nl/voorwaarden

Download de brochure