locatie:
Projectsone academy Breukelen
dagdelen
0
cursisten
0
waardering cursus:
5/5
Prijs:
€ 769

In deze Master Class wordt diep in gegaan op de Shainin methode voor probleem oplossen. Dit is een strategie en set tools om problemen op te lossen in de industrie.

Veel organisaties steken tijd en energie in continu verbeteren. Naast Lean worden ook veel technieken uit de Six Sigma aanpak gebruikt. De weg om tot de grondoorzaak van procesproblemen te komen is daarbij vaak lang. Een optie om dit deel van het verbetertraject te versnellen is een analyse te doen op de feitelijke variatie in het resultaat van het proces. Dit in plaats van het gebruikelijke brainstormstormen. Vooral de vergelijking tussen de beste en de slechtste producten of diensten is interessant. Het werk van Dorian Shainin biedt ons de tools hiervoor.

Advies nodig?
Nog niet zeker welke cursus het beste aansluit bij je leerbehoefte? Onze adviseurs helpen u graag verder. Bel voor een kosteloos adviesgesprek 085-2012161. Je kunt in dit gesprek ook alvast een optie nemen, zodat je verzekerd bent van een plaats in de training van je voorkeur.

In-house training
Wilt u samen met collega’s een training volgen? Laat ProjectsOne dan de training in-company verzorgen. We ontwerpen graag een programma speciaal op maat voor je organisatie. Meer weten? Bel 085-2012161 of stuur een e-mail naar info@projectsone.nl voor een adviesgesprek.

Geïnteresseerd? Meld je dan nu aan of download de brochure...

Deze kunt u vinden in de footer aan de onderzijde van onze webpagina of vis de URL www.projectsone.nl/voorwaarden

Download de brochure