locatie:
Projectsone academy Breukelen
dag
0
cursisten
0
waardering cursus:
5/5
Prijs:
€ 769

In deze Master Class leer je het vertalen van missie en visie naar concrete acties en projecten (policy x matrix en benefit tracking).

Heeft u binnen uw organisatie inmiddels aangetoond dat Continu Verbeteren werkt? Ben je toe aan het richting geven van de strategie en de volgende stap naar een Continu Verbeter organisatie? Als professional  stuur je een programma aan dat project- en organisatiegrenzen overschrijdt. Dat vraagt om de diverse belangen binnen jouw organisatie samen te pakken en de belangen van verschillende stakeholders mee te nemen in de koers van de organisatie. Want wil je effectief zijn, dan is jouw uitdaging een strategie neer te zetten die eenvoudig en doeltreffend is en toch breed gedragen wordt.

Advies nodig?
Nog niet zeker welke cursus het beste aansluit bij je leerbehoefte? Onze adviseurs helpen je graag verder. Bel voor een kosteloos adviesgesprek 085-2012161. Je kunt in dit gesprek ook alvast een optie nemen, zodat je verzekerd bent van een plaats in de training van je voorkeur.

In-house training
Wil je samen met collega’s een training volgen? Laat ProjectsOne dan de training in-company verzorgen. We ontwerpen graag een programma speciaal op maat voor je organisatie. Meer weten? Bel 085-2012161 of stuur een e-mail naar info@projectsone.nl voor een adviesgesprek.

Geïnteresseerd? Meld je dan nu aan of download de brochure...

Deze kunt u vinden in de footer aan de onderzijde van onze webpagina of vis de URL www.projectsone.nl/voorwaarden

Download de brochure