locatie:
Projectsone academy Breukelen
dag
0
cursisten
0
waardering cursus:
5/5
Prijs:
€ 549

De module Probleem analyse o.b.v. data is één van de 12 modules die onder de Smart Process Management aanpak vallen. Het doel van deze training valt uiteen in twee punten:
1) leren hoe data bij de analyse van uw probleem kan ondersteunen;
2) begrip ontwikkelen over diverse tools die u kunt gebruiken bij de analyse om te onderzoeken waar de oorzaken van het probleem zich bevinden.

Deze training duurt circa 8 uur, wat betekent dat u deze training in één dag kunt afronden. Nadat de kennismaking heeft plaatsgevonden en uw verwachtingen zijn uitgesproken worden er verschillende tools aan u uit gelegd waarmee u een probleem kunt herkennen, analyseren en tackelen. Onderdelen als een histogram, een pareto-analyse en het gebruik van de mediaan met een bijbehorend gemiddelde komen ook aan bod. Dankzij een interactieve manier kunt u de opgedane kennis gelijk toepassen in een praktijkcasus. Na een korte pauze volgt er een tweede theoriegedeelte waarin er ingezoomd wordt op de meer statistische kant van een probleem analyse. Ter afronding wordt er een kort evaluatiemoment ingepland om alle leerpunten op een rijtje te krijgen.

Inschrijven?

Bekijk de trainingsdata in het formulier hieronder en kies de gewenste optie.

Advies nodig?

Nog niet zeker welke cursus het beste aansluit bij jouw leerbehoefte? Onze adviseurs helpen je graag verder. Bel voor een kosteloos adviesgesprek 085-2012161. Je kunt in dit gesprek ook alvast een optie nemen, zodat je verzekerd bent van een plaats in de training van jouw voorkeur.

In-company training

Wil je samen met collega’s een training volgen? Laat ProjectsOne dan de training in-company verzorgen. We ontwerpen graag een programma speciaal op maat voor uw organisatie. Meer weten? Bel 085-2012161, of stuur een e-mail naar info@projectsone.nl voor een adviesgesprek.

Geïnteresseerd? Meld je dan nu aan of download de brochure...

Deze kunt u vinden in de footer aan de onderzijde van onze webpagina of vis de URL www.projectsone.nl/voorwaarden

Download de brochure