• nl
 • en
 • Terug
  YOUPLAN

  Altijd de beste planning, hoe complex de praktijk ook is

  Wat zijn planningen waard als de praktijk voortdurend voor verstoringen zorgt? Zijn planners in jouw organisatie voortdurend bezig met herplannen? En is het vaak een hele toer om een nieuwe planning weer in het gareel te krijgen? Sinds kort hebben wij daarvoor de oplossing: YouPlan.

  YouPlan is een nieuwe rekenmodule die met gemak honderdduizenden variabelen overziet en daaruit razend snel de beste planning samenstelt. De software maakt gebruik van de nieuwste wiskundige inzichten en werd ontwikkeld in samenwerking met de TU Delft. Veel organisaties, zoals ziekenhuizen en bouwbedrijven, realiseren hiermee al een fikse rendementsverbetering. Want YouPlan maakt ze flexibeler dan ooit.

  Ontdek wat de uiterst gebruiksvriendelijke software van YouPlan voor uw organisatie kan betekenen.

  Meer weten?

  Wilt u meer weten over YouPlan? Neem contact met ons op voor een kosteloos en vrijblijvend oriënterend gesprek of lees hier onze brochure.

   

  Wat zeggen anderen?

  Vitens, Suzette van der Zanden

  ProjectsOne vervult bij Vitens een dubbelrol. Als opleider slagen ze erin om op een doeltreffende wijze, medewerkers mee te nemen in de wereld van Lean en Six Sigma Doordat er gewerkt wordt met cases vanuit de eigen organisatie, kan hetgeen men leert, direct worden toegepast in de praktijk. Ook de begeleiding na de opleiding richting het praktijkexamen, is bij ProjectsOne zeer goed te noemen.

  Schiphol Groep, Roland van Wegberg

  ProjectsOne heeft oog voor alle aspecten in de organisatie. Ik ben onder de indruk van hun kennis en kunde. Ze zijn heel goed in de harde kant én
  hebben oog voor de zachte aspecten in de organisatie. Ze zijn altijd gericht op kwaliteit.

  Huize Dahme, Afke Jansen-Lijftogt

  ProjectsOne gaf ons weer vertrouwen, dit heeft onze organisatie sterker en zeker ook beter gemaakt.

  EPZ, Andreas van Wijk

  ProjectsOne is altijd bereikbaar, altijd klantgericht en ze geven altijd goed advies. Alles is altijd bespreekbaar. Het kennisniveau van de medewerkers is zeer hoog en iedereen is enthousiast.

  Verder praten?

  Wilt u meer weten over de trainingen, opleidingen en diensten van ProjectsOne? Bel 023 – 7078115 of stuur een mail naar 
info@projectsone.nl . ProjectsOne helpt u verder.

  Of bekijk onze trainingen Trainingen
  publicaties

  Schrijf je in!

  * Uw mailadres wordt alleen gebruikt voor het versturen van de nieuwsbrief.