locatie:
Bij U op locatie
dag
0
cursisten
0
waardering cursus:
5/5
Prijs:
€ 549

De module Besturing processen m.b.v. data is één van de 12 modules die onder de Smart Process Management aanpak vallen. Het doel van deze training is om u te leren hoe u uw proces op een correcte manier kunt besturen met behulp van statistische proces controle. Uw proces is bedrijfskundig gezien pas goed wanneer de kwaliteit dermate hoog is tegen acceptabele kosten. Na het volgen van deze training heeft u voldoende kennis opgedaan om de verbeteringen bij u op de werkvloer toe te passen.

Deze training duurt circa 8 uur, wat betekent dat u deze training in één dag kunt afronden. Nadat de kennismaking heeft plaatsgevonden en uw verwachtingen zijn uitgesproken worden er diverse meetsystemen aan u uitgelegd waarop u uw proces kunt meten en analyseren. Met behulp van deze theorie weet u waar u het verschil kunt maken op gebieden waar dat nodig is binnen uw organisatie. Door middel van een interactieve game leert u de kennis tijdens de training al toe te passen. Ter afronding wordt er een kort evaluatiemoment ingepland om alle leerpunten op een rijtje te krijgen.

Inschrijven?

Bekijk de trainingsdata in het formulier hieronder en kies de gewenste optie.

Advies nodig?

Nog niet zeker welke cursus het beste aansluit bij jouw leerbehoefte? Onze adviseurs helpen je graag verder. Bel voor een kosteloos adviesgesprek 085-2012161. Je kunt in dit gesprek ook alvast een optie nemen, zodat je verzekerd bent van een plaats in de training van jouw voorkeur.

Incompany training

Wil je samen met collega’s een training volgen? Laat ProjectsOne dan de training incompany verzorgen. We ontwerpen graag een programma speciaal op maat voor uw organisatie. Meer weten? Bel 085-2012161, of stuur een e-mail naar info@projectsone.nl voor een adviesgesprek.

Geïnteresseerd? Meld je dan nu aan of download de brochure...

Deze kunt u vinden in de footer aan de onderzijde van onze webpagina of vis de URL www.projectsone.nl/voorwaarden

Download de brochure