locatie:
Projectsone academy Breukelen
0
dag
0
cursisten
waardering cursus:
5/5
Prijs:
€ 549

De module Cultuur & verbeteren in DNA is één van de 12 modules die onder de Smart Process Management aanpak vallen. Er staan een tweetal doelen centraal tijdens deze training:
1) Begrip ontwikkelen over verschillende facetten van cultuur en de invloed op veranderen zodat je effectiever tot veranderingen komt;
2) Kennis ontwikkelen over hoe modellen en tools kunnen ondersteunen bij het ontwikkelen van een verbetercultuur.

Deze training duurt circa 8 uur, wat betekent dat u deze training in één dag kunt afronden. Nadat de kennismaking heeft plaatsgevonden en uw verwachtingen zijn uitgesproken worden verschillende theoretische aspecten aan u voorgelegd. De focus zal liggen op succesvolle veranderingen van processen en cultuur. Hierop volgend komt het aspect antropologie aan bod waarna de invloed van managementsystemen ook wordt besproken. Na een korte pauze volgt er een tweede theoriegedeelte over de begrippen ‘kata’ en ‘harada’. Dit klinkt als veel theorie, maar geen zorg, u gaat spelenderwijs aan de slag met uw medekandidaten. Dankzij deze interactieve manier kunt u de opgedane kennis gelijk toepassen in een praktijkcasus. Ter afronding wordt er een kort evaluatiemoment ingepland om alle leerpunten op een rijtje te krijgen.

Inschrijven?

Bekijk de trainingsdata in het formulier hieronder en kies de gewenste optie.

Advies nodig?

Nog niet zeker welke cursus het beste aansluit bij jouw leerbehoefte? Onze adviseurs helpen je graag verder. Bel voor een kosteloos adviesgesprek 085-2012161. Je kunt in dit gesprek ook alvast een optie nemen, zodat je verzekerd bent van een plaats in de training van jouw voorkeur.

Incompany training

Wil je samen met collega’s een training volgen? Laat ProjectsOne dan de training incompany verzorgen. We ontwerpen graag een programma speciaal op maat voor uw organisatie. Meer weten? Bel 085-2012161, of stuur een e-mail naar info@projectsone.nl voor een adviesgesprek

Geïnteresseerd? Meld je dan nu aan of download de brochure...

Deze kunt u vinden in de footer aan de onderzijde van onze webpagina of vis de URL www.projectsone.nl/voorwaarden

Download de brochure