locatie:
Projectsone academy Utrecht
dag
0
cursisten
0
waardering cursus:
5/5
Prijs:
€ 549

De module Flow in je proces creëren & behouden is één van de 12 modules die onder de Smart Process Management aanpak vallen. Tijdens deze training staan er twee doelen centraal:
1) Leren wat flow is en hoe je verminderde flow of het ontbreken van flow herkent;
2) Technieken leren en kunnen toepassen waarmee de flow verbeterd kan worden.

In één dag doorlopen we de verschillende elementen van flow. Van elk element behandelen we de theorie, geven we voorbeelden uit de praktijk en doorleven we die met een interactief spel. De elementen die aan bod komen zijn de Lean driehoek, “batch versus single piece flow”, cellen, SMED, VSM, Line balancing en push/pull. Methoden om flow te helpen verbeteren zoals standaardisatie en foutdetectie en -preventie komen ook aan bod. Begrippen die nu nog weinig zeggen wellicht, maar na deze dag ga je naar huis met bagage die je de volgende dag in de praktijk toe kunt passen.

Inschrijven?

Bekijk de trainingsdata in het formulier hieronder en kies de gewenste optie.

Advies nodig?

Nog niet zeker welke cursus het beste aansluit bij jouw leerbehoefte? Onze adviseurs helpen je graag verder. Bel voor een kosteloos adviesgesprek 085-2012161. Je kunt in dit gesprek ook alvast een optie nemen, zodat je verzekerd bent van een plaats in de training van jouw voorkeur.

In-company training

Wil je samen met collega’s een training volgen? Laat ProjectsOne dan de training in-company verzorgen. We ontwerpen graag een programma speciaal op maat voor uw organisatie. Meer weten? Bel 085-2012161, of stuur een e-mail naar info@projectsone.nl voor een adviesgesprek.

Geïnteresseerd? Meld je dan nu aan of download de brochure...

Deze kunt u vinden in de footer aan de onderzijde van onze webpagina of vis de URL www.projectsone.nl/voorwaarden

Download de brochure