locatie:
ProjectsOne Academy Breukelen
dagen
0
cursisten
0
waardering cursus:
5/5
Prijs:
€ 1649

Naar klantwaarde in 5 stappen

Wil je jouw organisatie klantgerichter maken? Zorg dan dat alle processen precies datgene opleveren waar je klant behoefte aan heeft. Met de Lean methodiek zorg je ervoor dat essentiële processen minder lang duren, efficiënter worden en minder fouten veroorzaken. Dat werkt voor iedereen prettiger. Het resultaat? Een ‘lean’ bedrijfsvoering met een bijbehorende winstgevendheid.

Deze training bestaat uit 4 modules voorafgegaan door een korte online module. De modules zijn zo opgezet dat u de theorie direct toepast in de praktijk, zodat u al tijdens de training binnen uw organisatie met Lean aan de slag kunt. Alle Lean onderwerpen komen aan bod aan de hand van de 5 Lean-fasen: Value, Value Stream, Flow, Pull, Perfection. Door dit uitgebreid te behandelen en na te spelen wordt theorie in één klap praktijk. We bepalen de klantwaarde, maken dit meetbaar en visueel en brengen dit zonder interrupties en verspillingen naar de klant: op het moment dat die erom vraagt. Met Kaizen-events zorgen we continu voor verbetering. Wat voor jouw organisatie resulteert in de optimale procesoplossing.

Certificering

Wij adviseren om tijdens de opleiding ook daadwerkelijk een project uit te voeren op het werk. Na het afronden van minstens twee succesvolle projecten, kan via een theoretisch examen de officiële Lean Green Belt (Lean Management) certificering plaatsvinden. Één theoretisch examen per module is bij de training inbegrepen! Examens worden online afgenomen. Een herexamen kost € 100,- Meer informatie over certificering kunt u hier vinden.

Projectbegeleiding

Een training is pas waardevol als het geleerde in de praktijk wordt gebracht. De begeleiding van de trainer gaat dus verder dan de trainingsbijeenkomsten. Tijdens het uitvoeren van uw eerste Lean project kun je de trainer altijd per mail of telefonisch benaderen voor vragen en advies.

Inschrijven?

Bekijk de trainingsdata en kies je gewenste training.

Voor deze training betaal je totaal € 1649,- excl. btw. Dit is inclusief één examen per module.

Advies nodig?

Nog niet zeker welke cursus het beste aansluit bij jouw leerbehoefte? Onze adviseurs helpen je graag verder. Bel voor een kosteloos adviesgesprek 085-2012161. Je kunt in dit gesprek ook alvast een optie nemen, zodat je verzekerd bent van een plaats in de training van jouw voorkeur.

Incompany training

Wil je samen met collega’s een training volgen? Laat ProjectsOne dan de training incompany verzorgen. We ontwerpen graag een programma speciaal op maat voor uw organisatie. Meer weten? Bel 085-2012161 voor een adviesgesprek, of stuur een e-mail naar opleidingen@projectsone.nl

Geïnteresseerd? Meld je dan nu aan of download de brochure...

Deze kunt u vinden in de footer aan de onderzijde van onze webpagina of vis de URL www.projectsone.nl/voorwaarden

DE TOEKOMST IS AAN SOEPELE ORGANISATIES

Stel, u wilt de organisatie duurzaam ontwikkelen. Wat is dan de beste zet? Onze visie: flexibel worden. Immers uw omgeving wordt gekenmerkt door steeds snellere veranderingen. Souplesse is dé manier om te overleven, om processen te versnellen, planningen te verbeteren en daarmee uw organisatie te versterken.

ProjectsOne is expert in souplesse. Met onze trainingen én organisatieadvies bieden we uitgebalanceerde ondersteuning om uw organisatie naar een hoger plan te tillen. Dat doen we met een team van enthousiaste professionals, die – zonder uitzonderingen – hoogwaardige kennis en ervaring hebben opgedaan. Ieder gepokt en gemazeld met een schat aan inzichten uit theorie en praktijk van uiteenlopende organisaties.

Onze stijl is open en flexibel. In goede wisselwerking met onze klanten komen we uit op solide maatwerkoplossingen. Ze zijn gericht op een meetbare verbetering van bedrijfsresultaat, klanttevredenheid en motivatie van personeel. We doen waar we voor staan: “Flexibel verbeteren en versterken

Meer weten? Aarzel dan niet en neem contact met ons op….