locatie:
Projectsone academy Breukelen
0
dag
0
cursisten
waardering cursus:
5/5
Prijs:
€ 549

Direct op weg met deze praktische introductie Lean en Six Sigma

In deze training maakt u op een praktische manier kennis met Lean en Six Sigma. Ook leert u nadrukkelijk wat de verschillen zijn tussen deze twee methodieken. Theorie en praktijk gaan hier hand in hand. Want na ieder stuk theorie dagen we u uit om dit direct in uw werk toe te passen. De training stimuleert bovendien om na te denken over wat voor uw klant van waarde is, welke methodiek het beste past bij uw rol en wat uw toegevoegde waarde is in een proces. Zo worden Lean en Six Sigma begrijpelijk en toepasbaar. Ook laten we zien wat er bij de invoering van Lean of Six Sigma komt kijken en nodigen we u uit om deel te nemen aan diverse discussies over het invoeren en de do’s en dont’s.

Lean Six Sigma Muda

Inschrijven?
Neem dan contact met ons op omtrent de mogelijkheden voor een In-Company traject of een beschikbare datum.

Prijs training
Voor deze Lean Six Sigma training betaalt u totaal € 549,- excl. btw.

Advies nodig?
Nog niet zeker welke cursus het beste aansluit bij uw leerbehoefte? Onze adviseurs helpen u graag verder. Bel voor een kosteloos adviesgesprek 085-2012161. U kunt in dit gesprek ook alvast een optie nemen, zodat u verzekerd bent van een plaats in de training van uw voorkeur.

In-house training
Wilt u samen met collega’s een training volgen? Laat ProjectsOne dan de training in-company verzorgen. We ontwerpen graag een programma speciaal op maat voor uw organisatie. Meer weten? Bel 085-2012161 of stuur een e-mail naar info@projectsone.nl voor een adviesgesprek.

Voor deze training zijn geen vaste data geselecteerd, deze training wordt op aanvraag in de planning opgenomen. Uiteraard is het ook mogelijk om deze training op locatie te houden. Neem contact met ins op om de mogelijkheden te bespreken…

Geïnteresseerd? Meld je dan nu aan of download de brochure...

Download de brochure