locatie:
Projectsone academy Breukelen
dag
0
cursisten
0
waardering cursus:
5/5
Prijs:
€ 549

De module Leiderschap & continu verbeteren is één van de 12 modules die onder de Smart Process Management aanpak vallen. In deze module leert u hoe u als leider centraal staat bij een verandering in uw organisatie. Iedereen en iedere organisatie is anders, dat bepaalt wat je moet doen. Door uzelf te kennen en van situaties te leren, leert u hoe u een verandering succesvol(-ler) kan begeleiden.

Deze training duurt circa 8 uur, wat betekent dat u deze training in één dag kunt afronden. Nadat de kennismaking heeft plaatsgevonden en uw verwachtingen zijn uitgesproken leert u eerst iets over verschillende culturen binnen organisaties. Het begrip antropologie heeft hierin een grote toegevoegde waarde. Aspecten als een managementsysteem en KATA (middel om continu te verbeteren) komen ook aan bod. Na een korte pauze volgt er een tweede theoriegedeelte over het begrip Harada: het belang van intrinsieke motivatie en veranderen. Ter afronding wordt er een kort evaluatiemoment ingepland om alle leerpunten op een rijtje te krijgen.

Inschrijven?

Bekijk de trainingsdata in het formulier hieronder en kies de gewenste optie.

Advies nodig?

Nog niet zeker welke cursus het beste aansluit bij jouw leerbehoefte? Onze adviseurs helpen je graag verder. Bel voor een kosteloos adviesgesprek 085-2012161. Je kunt in dit gesprek ook alvast een optie nemen, zodat je verzekerd bent van een plaats in de training van jouw voorkeur.

Incompany training

Wil je samen met collega’s een training volgen? Laat ProjectsOne dan de training incompany verzorgen. We ontwerpen graag een programma speciaal op maat voor uw organisatie. Meer weten? Bel 085-2012161, of stuur een e-mail naar opleidingen@projectsone.nl voor een adviesgesprek.

Geïnteresseerd? Meld je dan nu aan of download de brochure...

Deze kunt u vinden in de footer aan de onderzijde van onze webpagina of vis de URL www.projectsone.nl/voorwaarden

Download de brochure