locatie:
Projectsone academy Breukelen
dag
0
cursisten
0
waardering cursus:
5/5
Prijs:
€ 769
Wilt u producten ontwikkelen die voldoen aan alle wensen van de klanten of nieuwe processen ontwerpen waarvan de procesprestatie op alle criteria vanaf dag één subliem is? Dan is een zeer gestructureerde en gedegen aanpak vereist. Heeft u inmiddels ervaring opgedaan met Lean Six Sigma voor het optimaliseren van bestaande processen? Deze kennis kun u uiteraard ook toepassen op het ontwerpen van nieuwe producten en processen. De specifieke DfLSS roadmap en tools helpt u om het traject van idee tot proces stap voor stap goed onderbouwd te doorlopen.
 
Advies nodig?
Nog niet zeker welke cursus het beste aansluit bij uw leerbehoefte? Onze adviseurs helpen u graag verder. Bel voor een kosteloos adviesgesprek 085-2012161. U kunt in dit gesprek ook alvast een optie nemen, zodat u verzekerd bent van een plaats in de training van uw voorkeur.

 

In-house training
Wilt u samen met collega’s een training volgen? Laat ProjectsOne dan de training in-company verzorgen. We ontwerpen graag een programma speciaal op maat voor uw organisatie. Meer weten? Bel 085-2012161 of stuur een e-mail naar info@projectsone.nl voor een adviesgesprek.

Geïnteresseerd? Meld je dan nu aan of download de brochure...

Deze kunt u vinden in de footer aan de onderzijde van onze webpagina of vis de URL www.projectsone.nl/voorwaarden

Download de brochure