locatie:
Projectsone academy Breukelen
dag
0
cursisten
0
waardering cursus:
5/5
Prijs:
€ 549

De module Probleem analyse is één van de 12 modules die onder de Smart Process Management aanpak vallen. Het doel van deze training is om enerzijds begrip te ontwikkelen waarom een goede probleem analyse belangrijk is en anderzijds hoe u een correcte probleem analyse kunt uitvoeren. Hierbij leert u welke tools u hiervoor kunt gebruiken, waarbij u niet aan de slag hoeft met moeilijke wiskundige en statistische gegevens.

Deze training duurt circa 8 uur, wat betekent dat u deze training in één dag kunt afronden. Nadat de kennismaking heeft plaatsgevonden en uw verwachtingen zijn uitgesproken wordt het doel van een probleem analyse aan u uitgelegd. U gaat middels een interactieve game zelf ook een probleem analyse uitvoeren met behulp van enkele leerzame tools. Na een korte pauze wordt de training vervolgd met een tweede theoriegedeelte. Tijdens een tweede interactieve game leert u hoe u verschillende verbeteringen kunt toepassen, wat u kan helpen voor een daadwerkelijke toepassing in uw praktijksituatie. Ter afronding wordt er een kort evaluatiemoment ingepland om alle leerpunten op een rijtje te krijgen.

Inschrijven?

Bekijk de trainingsdata in het formulier hieronder en kies de gewenste optie.

Advies nodig?

Nog niet zeker welke cursus het beste aansluit bij jouw leerbehoefte? Onze adviseurs helpen je graag verder. Bel voor een kosteloos adviesgesprek 085-2012161. Je kunt in dit gesprek ook alvast een optie nemen, zodat je verzekerd bent van een plaats in de training van jouw voorkeur.

In-company training

Wil je samen met collega’s een training volgen? Laat ProjectsOne dan de training in-company verzorgen. We ontwerpen graag een programma speciaal op maat voor uw organisatie. Meer weten? Bel 085-2012161, of stuur een e-mail naar info@projectsone.nl voor een adviesgesprek.

Geïnteresseerd? Meld je dan nu aan of download de brochure...

Deze kunt u vinden in de footer aan de onderzijde van onze webpagina of vis de URL www.projectsone.nl/voorwaarden

Download de brochure