locatie:
Projectsone academy Utrecht
dag
0
cursisten
0
waardering cursus:
5/5
Prijs:
€ 549

De module processen & doel is één van de 12 modules die onder de Smart Process Management aanpak vallen. Het doel van deze training valt uit te leggen in de volgende punten. Elk bedrijf creëert op haar eigen manier waarde waarvoor haar klanten dienen te betalen. Deze waarde wordt gecreëerd door de correcte afstemming van de bedrijfsprocessen. In deze module leert u, hoe je door toepassing van een aantal technieken, de waarde creatie van een proces in kaart kan brengen en analyseren.

Deze training duurt circa 8 uur, wat betekent dat u deze training in één dag kunt afronden. De training bestaat uit drie blokken. In het eerste blok wordt ingegaan op het doel van het proces. Welke waarde creëert het proces en hoe wordt deze bepaald. In blok twee wordt u geleerd hoe u de waarde creatie door een proces in kaart kan brengen. Technieken als SIPOC, family matrix, procesflow, swimminglane en VSM worden hierin behandeld.
In het laatste blok wordt u geleerd hoe u deze waarde creatie kunt analyseren. Herkennen van waarde en niet waarde toevoegende activiteiten en verspilling. Dit kan dan weer onderwerp zijn voor verbetering.
In elk blok ga je zelf of in groepjes aan de slag om ,via oefeningen en opdrachten, de materie je eigen te maken. Na afloop wordt natuurlijk getoetst of je leerverwachtingen zijn uitgekomen.

Inschrijven?

Bekijk de trainingsdata in het formulier hieronder en kies de gewenste optie.

Advies nodig?

Nog niet zeker welke cursus het beste aansluit bij jouw leerbehoefte? Onze adviseurs helpen je graag verder. Bel voor een kosteloos adviesgesprek 085-2012161. Je kunt in dit gesprek ook alvast een optie nemen, zodat je verzekerd bent van een plaats in de training van jouw voorkeur.

Incompany training

Wil je samen met collega’s een training volgen? Laat ProjectsOne dan de training incompany verzorgen. We ontwerpen graag een programma speciaal op maat voor uw organisatie. Meer weten? Bel 085-2012161, of stuur een e-mail naar info@projectsone.nl voor een adviesgesprek

Geïnteresseerd? Meld je dan nu aan of download de brochure...

Deze kunt u vinden in de footer aan de onderzijde van onze webpagina of vis de URL www.projectsone.nl/voorwaarden

Download de brochure