locatie:
Projectsone academy Breukelen
Dagen
0
cursisten
0
waardering cursus:
5/5
Prijs:
€ 4999

Succesvol verbeteren, succesvol coachen

Om processen goed te laten verlopen is het belangrijk dat alle medewerkers hetzelfde doel nastreven. Als Six Sigma Black Belt leer je– naast complexe opdrachten succesvol af te ronden – de Six Sigma Green Belts in jouw organisatie te begeleiden en het management te coachen, zodat veranderingen op elk niveau worden gedragen. Dit vergt een verdieping en verbreding van jouw kennis van Six Sigma en een aanvulling op je competenties als verandermanager. Deze training is daarom de perfecte aanvulling op onze training Six Sigma Green Belt.

De training bestaat uit een gezonde mix van theorie, voorbeelden en oefening. De theorie wordt op een toegankelijke manier behandeld, aan de hand van de 5 fasen: Define, Measure, Analyse, Improve en Control. U raakt vertrouwd met de meest gebruikte tools en de geleerde stof wordt dankzij voorbeelden uit uiteenlopende branches meteen toepasbaar. Tijdens de training kun je er al mee aan de slag. Zo oefen je aan de hand van realistische opdrachten en worden ook projecten van jouw en andere deelnemers uitgebreid besproken. De training omvat de Six Sigma Body of Knowledge onderwerpen van The American Society of Quality (ASQ) voor Black Belts.

Certificering

Wij adviseren om tijdens de opleiding ook daadwerkelijk een project uit te voeren op het werk. Na het afronden van minstens twee succesvolle projecten, kan via een theoretisch examen de officiële certificering plaatsvinden.  1 theoretisch examen is inbegrepen bij de training. Examendata staan op onze website. Examens worden online afgenomen. Een herexamen kost €200,-

Projectbegeleiding

Een training is pas waardevol als het geleerde in de praktijk wordt gebracht. De begeleiding van de trainer gaat dus verder dan de trainingsbijeenkomsten. Tijdens het uitvoeren van jouw eerste Six Sigma project kun je de trainer altijd per mail of telefonisch benaderen voor vragen en advies.

Inschrijven?

Bekijk de trainingsdata en kies jouw gewenste training.

Voor deze training betaal je € 4999,- excl. btw.

Advies nodig?

Nog niet zeker welke cursus het beste aansluit bij jouw leerbehoefte? Onze adviseurs helpen je graag verder. Bel voor een kosteloos adviesgesprek 085 – 2012161. Je kunt in dit gesprek ook alvast een optie nemen, zodat je verzekerd bent van een plaats in de training van jouw voorkeur.

In-company training

Wil je samen met collega’s een training volgen? Laat ProjectsOne dan de training in-company verzorgen. We ontwerpen graag een programma speciaal op maat voor jouw organisatie. Meer weten? Bel 085 – 2012161 of stuur een e-mail naar info@projectsone.nl voor een adviesgesprek.

Geïnteresseerd? Meld je dan nu aan of download de brochure...

Deze kunt u vinden in de footer aan de onderzijde van onze webpagina of vis de URL www.projectsone.nl/voorwaarden

Download de brochure