locatie:
Projectsone academy Breukelen
Dagen
0
cursisten
0
waardering cursus:
5/5
Prijs:
€ 3799

Processen doorzien en verbeteren vanuit de mens met Six Sigma Green Belt

Een bedrijf is gezond als de bedrijfsprocessen soepel lopen. Dat zich daarbinnen problemen kunnen voordoen, geldt voor elke organisatie. Gelukkig zit in de processen zelf meestal ook de oplossing. Met Six Sigma Green Belt leert u de processen te doorgronden en van daaruit verbeteringen te vinden. Mensen staan hierbij altijd centraal. U wordt uitgebreid getraind in Define – Measure – Analyse – Improve – Control. Een met feiten en cijfers onderbouwde methode die werkt vanuit de mens, met de focus op het proces.

Na de Six Sigma Green Belt training kunt u bedrijfsproblemen oplossen en zorgen voor een verbetering van het bedrijfsresultaat. Een Green Belt project moet circa € 50.000 opleveren aan verbeteringen. Een grote verantwoordelijkheid, waar dan ook een gedegen training aan vooraf gaat.

Certificering

Wij adviseren om tijdens de opleiding ook daadwerkelijk een project uit te voeren op het werk. Na het afronden van minstens twee succesvolle projecten, en  een theoretisch examen kan officiële Green Belt certificering plaatsvinden. Éen theoretisch examen is inbegrepen per module van de training. Een herexamen kost €100,- Meer informatie over certificering kunt u hier vinden.

Projectbegeleiding

Een training is pas waardevol als het geleerde in de praktijk wordt gebracht. De begeleiding van de trainer gaat dus verder dan de trainingsbijeenkomsten. Tijdens het uitvoeren van uw eerste Six Sigma project kunt u de trainer altijd per mail of telefonisch benaderen voor vragen en advies.

Prijs training

Voor deze training betaalt u totaal € 3.799,- excl. BTW.

Inschrijven?

Bekijk de trainingsdata hieronder en kies uw gewenste training. Hier kunt u zich ook meteen inschrijven.

Advies nodig?

Nog niet zeker welke cursus het beste aansluit bij uw leerbehoefte? Onze adviseurs helpen u graag verder. Bel voor een kosteloos adviesgesprek 085-2012161. U kunt in dit gesprek ook alvast een optie nemen, zodat u verzekerd bent van een plaats in de training van uw voorkeur.

Incompany training

Wilt u samen met collega’s een training volgen? Laat ProjectsOne dan de training incompany verzorgen. We ontwerpen graag een programma speciaal op maat voor uw organisatie. Meer weten? Bel 085-2012161 of stuur een e-mail naar info@projectsone.nl voor een adviesgesprek.

Geïnteresseerd? Meld je dan nu aan of download de brochure...

Deze kunt u vinden in de footer aan de onderzijde van onze webpagina of vis de URL www.projectsone.nl/voorwaarden

Download de brochure