locatie:
Projectsone academy Breukelen
dag
0
cursisten
0
waardering cursus:
5/5
Prijs:
€ 549

De module Verbetermethodieken & workshops faciliteren is één van de 12 modules die onder de Smart Process Management aanpak vallen. Het doel van deze training is om bij u als kandidaat begrip te ontwikkelen over het gebruik en de toepassingsmogelijkheden van de diverse verbetermethodieken. Daarnaast leert u hoe u een keuze kunt maken uit deze mogelijkheden en methodieken en hoe u groepen / medewerkers begeleid bij het toepassen van de methodieken en tools.

Deze training duurt circa 8 uur, wat betekent dat u deze training in één dag kunt afronden. Nadat de kennismaking heeft plaatsgevonden en uw verwachtingen zijn uitgesproken worden de diverse verbetermethodieken aan u voorgelegd. U gaat het verschil zien tussen meerdere methodes en om dit toe te passen gaat u spelenderwijs aan de slag met uw medekandidaten. Dankzij deze interactieve manier kunt u de opgedane kennis gelijk toepassen in een praktijkcasus. Na een korte pauze volgt er een tweede theoriegedeelte over het begrip faciliteren. Ter afronding wordt er een kort evaluatiemoment ingepland om alle leerpunten op een rijtje te krijgen.

Inschrijven?

Bekijk de trainingsdata in het formulier hieronder en kies de gewenste optie.

Advies nodig?

Nog niet zeker welke cursus het beste aansluit bij jouw leerbehoefte? Onze adviseurs helpen je graag verder. Bel voor een kosteloos adviesgesprek 085-2012161. Je kunt in dit gesprek ook alvast een optie nemen, zodat je verzekerd bent van een plaats in de training van jouw voorkeur.

In-company training

Wil je samen met collega’s een training volgen? Laat ProjectsOne dan de training in-company verzorgen. We ontwerpen graag een programma speciaal op maat voor uw organisatie. Meer weten? Bel 085-2012161, of stuur een e-mail naar info@projectsone.nl voor een adviesgesprek.

Geïnteresseerd? Meld je dan nu aan of download de brochure...

Deze kunt u vinden in de footer aan de onderzijde van onze webpagina of vis de URL www.projectsone.nl/voorwaarden

Download de brochure