locatie:
ProjectsOne Academy Breukelen
Dagen
0
cursisten
0
waardering cursus:
5/5
Prijs:
€ 3999

Complexe veranderingen tot een goed einde brengen

De opleiding Lean Black Belt is een logisch vervolg op de Lean Green Belt training van ProjectsOne. Na afloop ben je als Lean Black Belt in staat een breed scala aan verbeterprojecten succesvol af te ronden. Een Lean Black Belt geeft leiding binnen de organisatie op het vakgebied Lean en is een actief ambassadeur. De Lean Black Belt is tevens de steun en toeverlaat van het management om hen in staat te stellen complexe veranderingen tot een goed einde te brengen.

Certificering

Wij adviseren om tijdens de Lean Black Belt opleiding ook daadwerkelijk een project uit te voeren op het werk. Na het afronden van minstens twee succesvolle projecten, kan via een theoretisch examen de officiële Lean Black Belt certificering plaatsvinden. Kijk hier voor meer informatie over certificering. 1 theoretisch examen per module is bij de training inbegrepen. Een herexamen kost € 100,-. Examens worden online afgenomen.

Projectbegeleiding

Een training is pas waardevol als het geleerde in de praktijk wordt gebracht. De begeleiding van de trainer gaat dus verder dan de trainingsbijeenkomsten. Tijdens het uitvoeren van jouw eerste Lean project kun je de trainer altijd per mail of telefonisch benaderen voor vragen en advies.

Inschrijven?

Bekijk de trainingsdata en kies jouw gewenste training.

Prijs training

Voor deze training betaal je totaal € 3999,- excl. btw. Dit is inclusief één examen per module.

Advies nodig?

Nog niet zeker welke cursus het beste aansluit bij je leerbehoefte? Onze adviseurs helpen je graag verder. Bel voor een kosteloos adviesgesprek 085-2012161. Je kunt in dit gesprek ook alvast een optie nemen, zodat je verzekerd bent van een plaats in de training van jouw voorkeur.

In-house training

Wil je samen met collega’s een training volgen? Laat ProjectsOne dan de training in-company verzorgen. We ontwerpen graag een programma speciaal op maat voor jouw organisatie. Meer weten? Bel 085-2012161, of stuur een e-mail naar info@projectsone.nl voor een adviesgesprek.

Geïnteresseerd? Meld je dan nu aan of download de brochure...

Deze kunt u vinden in de footer aan de onderzijde van onze webpagina of vis de URL www.projectsone.nl/voorwaarden

Download de brochure